Pohištvo in notranja oprema – z ljubeznijo

Verjamemo, da imajo izdelki energijo, ki je lastna samo njim. In da je predmet, ki ga je izdelal človek in vanj vložil pozornost in skrb, drugačen od produkta, ki je bil sestavljen na tekočem traku.

Posebno mesto v našem srcu ima tudi obnovljeno pohištvo, polno zgodovine in zgodb ljubezni. Ne samo, da imajo takšni izdelki svojevrsten pomen, ampak se tudi odlično dopolnjujejo z modernimi trendi notranje opreme. Ravno tako je z Cup of Tea naslonjači, pri katerih najpogosteje ohranimo izvorno barvo lesa in jih preoblečemo v kakovosten žamet izbranih barv. S tem ohranimo njihovo zgodbo in jim dodamo kančen ljubezni.

Želimo, da ob Cup of Tea izdelkih občutite vso skrbnost in ljubezen, s katero je bil izdelek narejen. Ne glede na to, ali gre za obnovljen naslonjač, ročno sešito blazino ali pleteno odejo – vsi naši produkti vam bodo v dom prinesli kanček edinstvenosti in posebnosti.

Cup of Tea daje novo življenje staremu pohištvu in ponuja žametne, kvačkane ali pletene okrasne izdelke, ki so bili narejeni ročno in z vsem srcem. Prepričani smo, da vam bodo ukradli srce in jih boste obdržali leta in leta. 

Obnova vašega pohištva

Babičin naslonjač, dedkov stol, …

Bi radi rešili rabljen kos pohištva in mu ponudili novo mesto v vašem domu? Vas ljubezen do tistega starega naslonjača, ki je v vaši družini že več generacij, še ni minila – čeprav ga je že načel zob časa?

Za vas ga lahko osvežimo mi. Brez skrbi – z njim bomo delali z vso pazljivostjo in ljubeznijo, ki jo premoremo. Poleg tega, ga bomo “preoblekli” tako, da bo odlično dopolnil vaš dom in obstoječ interior.

Vsak izdelek ima svoje značilnosti. Prednosti in slabosti. Na voljo smo vam, da skupaj z vami pregledamo obstoječe pohištvo, se pogovorimo o vaših željah in potrebah umestitve izdelka v prostor ter vam predstavimo našo vizijo obnovitve.

Prepričani smo, da bomo z našimi izkušnjami obnavljanja ter preobleke in spoštovanjem, ki ga čutimo do rabljenega pohištva, spisali novo zgodbo ljubezni vašega stola, naslonjača, fotelja ali blazin.

Pišite nam na info@cupoftea.si in hitro se bomo lotili dela!