POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

1. Podatki o podjetju

CUP OF TEA, trgovina, oglaševanje, svetovanje in druge storitve, d.o.o.

Verstovškova ulica 4, 2000 Maribor

Matična številka: 8054169000

Davčna številka: 36798754

Podjetje CUP OF TEA d.o.o. je lastnik in upravljalec spletne strani www.cupoftea.si.

 

2. Uporaba, obseg in namen zbiranja, hranjenja in obdelave podatkov

Lastnik spletne strani spoštuje pravico uporabnikov do zasebnosti in stremi h najvišji stopnji varstva osebnih podatkov. Zavezan je k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Osebni podatki se hranijo in obdelujejo za namen obdelave spletnih naročil, ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem komunikacije prilagojene ponudbe preko elektronske pošte in na spletni strani www.cupoftea.si.  

Za namen obdelave in možnost procesiranja prejetih naročil ter nadaljna obveščanja v zvezi z opravljenimi nakupi, se hranijo naslednji podatki:

  • ime in priimek
  • poštni naslov
  • telefonska številka
  • naslov elektronske pošte
  • naziv podjetja (v primeru naročila s strani pravne osebe)

Podatki so zbrani na podlagi izpolnjenega obrazca (pogoj za spletno naročilo). 

Na spletni strani je na voljo tudi prijava na e-novičke, pri čemer se zbira in hrani podatek o elektronskem poštnem naslovu. Podatki se uporabijo za pošiljanje marketinških sporočil (e-novičke na temo ponudbe podjetja CUP OF TEA d.o.o.). V primeru e-mail marketinga se beleži odprtje poslanih e-sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Zabeleženi podatki se obdelujejo in analizirajo. Hranijo se 12 mesecev. Na podlagi rezultatov se ocenjuje zainteresiranost strank za poslana sporočila. 

 

3. Iznos, rok hrambe in brisanje podatkov

Osebni podatki se zbirajo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja se hranijo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena. 

Podatke o uporabnikih, lastnik spletne strani v nobenem primeru ne bo prodajal, posojal ali kakorkoli drugače posredoval nepooblaščenim tretjim osebam brez privolitve uporabnikov. Podatki se po potrebi posredujejo tretjim osebam, ki skrbijo za delovanje in vzdrževanje spletne strani, ti pa so zavezani k varovanju osebnih podatkov pod istimi pogoji kot to velja za lastnika spletne strani (podjetje CUP OF TEA d.o.o.).

Zbrani osebni podatki se hranijo na območju Republike Slovenije ter se v nobenem primeru ne iznašajo v druge države. V izjemnih primerih lastnik spletne strani zbrane osebne podatke, v skladu z zakonom, posreduje državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Oddani podatki se hranijo do preklica soglasja. V primeru preklica soglasja, se podatki nemudoma izbrišejo. 

V kolikor prenehajo zgoraj opisani nameni, zaradi katerih se osebni podatki hranijo in obdelujejo, se podatki nemudoma trajno izbrišejo.  

 

4. Spletna stran

Spletna stran www.cupoftea.si gostuje na varnem spletnem strežniku  pri preverjenem ponudniku spletnih storitev. Spletna stran je redno posodabljana in primerno vzdrževana (varnostni pregled in zaščite). 

 

5. Preklic soglasja 

Obiskovalec ima pravico do vpogleda osebnih podatkov, ki se hranijo o njem, do popravka osebnih podatkov, do popolnega izbrisa, do prenosa podatkov drugemu ponudniku sorodnih storitev, do prekinitve obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

Soglasje je možno preklicati kadarkoli. Obiskovalec spletne strani to naredi tako, da zahtevo po preklicu soglasja pošlje na info@cupoftea.si. Podjetja CUP OF TEA d.o.o. bo v roku 3 delovnih dni odgovorilo na zahtevo in trajno izbrisalo zbrane osebne podatke. 

V primeru zahteve po vpogledu, popravku ali prenosu, obiskovalec pošlje zahtevo na info@cupfotea.si. Podjetja CUP OF TEA d.o.o. bo v roku 3 delovnih dni odgovorilo na zahtevo in obiskovalca obvestilo o nadaljnjih korakih. 

 

6. Odjava od prejemanja e-sporočil

V vsakem poslanem e-sporočilu je na voljo avtomatska odjava od prejemanja e-sporočil z klikom na gumb »Odjava«. V tem primeru podjetje CUP OF TEA d.o.o. preneha s pošiljanjem e-sporočil, podatki se hranijo do preklica. 

 

7. Dodatno 

Za vsa dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v podjetju CUP OF TEA d.o.o, se obrnite na info@cupoftea.si